Öka proteinintaget med WellAwares veganska proteipulver

Hej,

Hoppas ni haft en fin helg. I detta inlägg delar jag med mig om hur ni kan öka ert proteinintag med WellAwares veganska proteinpulver, samt ett favoritrecept på hälsosammare chokladbollar med bara bra ingredienser. 

WellAware har fler olika superfoods i pulverform och veganska proteinpulver i sitt sortiment. Dessa produkter kan du enkelt tillsätta i dina smoothies och hälsosammare bakverk för att bland annat öka proteinmängden.  I de två senaste inläggen delar jag med mig av två recept där jag bland annat använt vårt rödbetsjuice pulver och havtorns pulver – två pulver fulla med bra näringsämnen. Att tillgodo se kroppen med bra näring är en förutsättning för en stark och frisk kropp.

Bland våra veganska proteinpulver hittar ni ärtprotein (80% protein), hampaprotein (50% protein) och havreprotein (50%). Dessa proteinpulver brukar jag tillsätta i smooties, havregrynsgröt, samt hälsosammare bakverk för att öka proteinmängden. Ett av mina favoritrecept hittar ni här nedan. WellAwares ärtprotein innehåller 100% ekologiskt ärtprotein,  icke-GMO och utan tillsatser. Vårt hampaprotein innehåller 100% ekologiska hampafrön, icke-GMO och utan tillsatser. Havreproteinet är tillverkat på svenskt havre och innehåller 100% havre, icke-GMO och utan tillsatser. Perfekt för er som är veganer och vill öka proteinintaget i er kost.

Hälsosammare chokladbollar med havreprotein

Du behöver: 1 banan, 3 dl havregryn, 3 msk kakao, 1 skopa WellAware havreprotein, 1 msk kokt kaffe, kokos att rulla dem i.

Gör så här: Blanda alla ingredienser, rulla till runda bollar och rulla i kokos. Låt stå i kylen innan servering.

Ät som ett gott mellanmål innan/efter ett träningspass för att fylla på med bra energi eller som ett nyttigare alternativ till fikat.

 

Förutom i smoothies och bakverk kan du självklart blanda våra veganska proteinpulver med vatten i din shaker och dricka under/efter ditt träningspass.

 

Trevlig träningsvecka

Hälsningar

Elin Johansson

Kostvetare, WellAware

Scroll to Top