hälsopralinen

Premiär

Hej och godmorgon!

En något nervös premiärbloggare här hos Formsatsningen – men väldigt glad. När jag fick förfrågan om att blogga på denna sida blev jag verkligen glad. Jag älskar att skriva och jag älskar Formsatsningens plattform där jag var VIP-inspiratör i början på året. Vem är jag då som sitter här i mitt favorithörn i soffan en tidig söndagsmorgon medan resten av familjen sover?

Josefin heter jag och jag driver Instagramkontot @halsopralinen . Där delar jag med mig av främst livmedelsrelaterade inlägg men lite inredning och andra privata glimtar kan fladdra förbi. Jag har gjort en viktresa som slutade på runt 50 kg mindre att bära på och just nu försöker jag hitta den där omtalade balansen. Jag äter efter Viktväktarnas räknesystem så alla recept är pointsberäknade. Hälsopralinen driver jag på fritiden, under dagtid arbetar jag som lärare och pluggar 50% på distans.

Så vad vill ni att jag ska blogga om här framöver? Kommentera gärna om ni har några önskemål om olika teman som ni kanske vill att jag berör eller berättar om utifrån egna erfarenheter.

Om ni inte redan följer mig på Instagram så kika gärna in där så missar ni inte när nästa blogginlägg dyker upp.

Hoppas ni får en härlig söndag och att ni lyckas ladda upp ordentligt innan en ny vecka kickar igång.

Kram på er!

Scroll to Top