Wellaware Nutrition

Välkommen till Wellaware Nutrition

Hej,

Hoppas ni haft en fin start på det nya året och kommit in i bra och hälsosamma vanor. Mitt namn är Elin Johansson, jag jobbar på kost- och hälsoföretaget Wellaware Nutrition. Vi är nu stolta samarbetspartners till Formsatsningen.se och jag kommer här på bloggen hjälpa till att sprida kunskap, inspiration och goda recept för att förhoppningsvis hjälpa er att nå era mål inom träning & hälsa.

För er som inte känner till WellAware® Nutrition  är vi svenskt varumärke och tillverkare av hälsokost framtagen för den medvetna konsumenten där kvalitet och transparens är viktigt. I vårt sortiment hittar du bland annat ekologiska, veganska, laktos och glutenfria alternativ. Våra produkter produceras i svenska faciliteter i högsta möjliga standard, framtagna för dig som är på språng.

WellAwares produktsortiment är uppdelade i fyra olika serier, för att passa olika målgrupper och syftet.

  • WellAware Health – kosttillskott i kapslar och tabletter – för att optimera ditt intag av vitaminer och mineraler. I denna serie hittar ni även vårt populära Collagen Beauty – för hår hud och naglar.
  • Workout – Sportnutrition, för dig som vill optimera din träning.
  • Flexi – En serie med proteinpulver och proteinbars i tre olika smaker
  • Hälsokost – Växtbaserad och vegansk häloskost

Medvetet, enkelt och av högsta kvalitet.

Här nedan kommer ett smakprov på vad ni har att förvänta er av hos.

 

Vansinnigt goda dadelbollar med havtorn

Näringsrika dadelbollar med WellAwares havtornspulver, perfekt för dig som behöver fylla på med energi innan ett träningspass eller undviker vanligt fikabröd.

Ingredienser

2 dl skalade sötmandlar

1/2 dl solrosfrön

1 dl dadlar

1 msk kokosolja

2 skopor Wellaware grovmalda havtornspulver  (FORM25 ger dig 25% på vårt sortiment)

1-2 msk kakao

Gör så här

1. Mixa mandlarna till ett grovkornit mjöl, tillsätt dadlarna och mixa i några minuter.

2. Tillsätt resten av ingredienserna och mixa i ytterligare några minuter.

3. Rulla till lagom stora bollar och förvara i kylen innan servering.

Havtorn är sprängfullt med nyttigheter och är en riktig vitaminbomb, men vad som kanske utmärker bäret mest är dess höga innehåll av omega-7 som är bra för slemhinnor. Det är därför vanligt att äta havtorn vid torra slemhinnor som torra ögon och torr mun. Havtorn är riktig på c-vitamin, men även vitaminerna A, E, K, B samt B12 och folsyra. Havtornsbär är med andra ord ett väldigt nyttigt och näringsrikt bär. Det passar därför perfekt att tillsätta i dadelbollar, smoothies eller andra bakverk.

Ta hand om er, hälsningar

Elin

Scroll to Top