Vad är Formsatsningen?

Enkelt uttryckt är Formsatsningen en enkel viktminskningstävling där du som deltar tävlar mot dig själv, men tillsammans med andra som stöttar och motiverar varandra mot det gemensamma målet: att gå ner i vikt. I lag tävlar ni alla om att individuellt gå ner 4% på 4 veckor och alla som lyckas samlar poäng som sedan kan konverteras till pengar. De lag där flest lyckas gå ner sina 4% får dela på potten!

Att du satsar en summa pengar på din prestation ökar sannolikheten för framgång genom att öka ditt engagemang, med en chansen att vinna mer. Utöver det har du ett otroligt stöd av andra deltagare, inspiratören som anordnat gruppen, och ett tydligt och tidsanpassat mål. I gruppen får du veckoutmaningar och chans att vinna massor av bonuspriser!

Med dessa förutsättningar är det ganska svårt att INTE gå ner i vikt när du deltar i Formsatsningen.

Formsatsningens vision

Vår vision är att göra det roligare för våra deltagare att uppnå sina mål och vi belönar på fler sätt än ett! 

Formsatsningen ökar din motivation, med utmaningar som förvandlar din livsstilsförändring till något kul och ett sätt där du kan få betalt för dina ansträngningar.

Våra tidigare ”Formsatsare” beskriver att de får massor av socialt stöd och inspiration – så de tappar inte bara några kilo, de bygger en sund livsstil som håller.

Våra deltagare berättar om sin resa med Formsatsningen

Fler kommentarer från våra fantastiska deltagare
"Detta är så mycket utanför min comfortzone, 10 veckor mellan bilderna. Men sedan jag gick med i min första formsatsningen-grupp för snart 10 veckor sen, så har det hänt sååå mycket. Inte bara kroppen utan framförallt i knoppen. Jag har börjat tro på mig själv -8kg och totalt 28cm på hela kroppen, så sjukt stolt! Älskar all pepp och motivation man får från denna grupp <3"
Linda
Deltagare i Formsatsningen
"Det här med Formsatsningen påverkar mig i rätt riktning. Har en motionscykel stående (betonat på stående) som jag inte använt på över 1 år. Ikväll blev det ett kort, 30min, men svettigt pass.. Bättre att göra något en stund än att inte göra något alls. Samtidigt fick jag egentid att se ett avsnitt Modern Family. Winwin! 😀
Sophie
Deltagare i Formsatsningen
"Den bästa investeringen jag gjort. Så himla bra med 4% upplägget, inget krav på att alla ska gå ner samma i vikt utan alla får individuellt beroende vad man har för startivikt! Motiverande, ögonöppnande och så mycket pepp! Alla gjorde sitt bästa, antingen delar man med sig i gruppen eller kör själv och satsar på potten bara!"
Matilda
Deltagare i Formsatsningen