Våra samarbetspartners

Vi är väldigt stolta och tacksamma för våra samarbetspartners!

Våra samarbetspartners är aktörer inom träning, hälsa och kost, som på olika sätt bidrar till din framgång!

I våra grupper erbjuds bonuspriser och rabattkoder från våra fantastiska samarbetspartners.

Med hjälp av våra partners engagemang hoppas vi att våra användare upplever resan som roligare och mer motiverande.

tyngre logotyp

Tyngre är kända inom träningsvärlden bland annat för grymma Podcasts och deras artiklar och kan ge vem som helst inspiration när man behöver det som mest.

Tyngre erbjuder i sin produktserie enkla, effektiva och framförallt prisvärda kosttillskott, som gjort sig kända för sina unika och goda smaker! På deras hemsida erbjuds även kläder, utrustning och Nocco/Barebells.

Vår rabattkod ger dig 20% på allt från tyngre.se

För att ta del av rabattkoden krävs deltagande i en av våra grupper

lifesum rabattkod

Matdagbok och kaloriräknare

Lifesum är en app för kaloriräkning och en matdagbok. Du får tips och recept utifrån flera olika kostplaner och även tips på motionsaktiviteter. Oavsett om du vill gå ner i vikt, hålla din vikt eller öka i vikt är Lifesum appen det perfekta hjälpmedlet!

Vår rabattkod ger dig 30% på 12-månaders prenumeration på lifesum.com

Träningskläder och redskap

Hög kvalitet, funktionalitet och design framtagen i samarbete med atleter inom fitness och träning och deras krav på vad de ska bära under hårda träningspass, såväl som i deras dagliga liv, i en fantastisk kombination med en enorm efterfrågan från konsumenter gör Better Bodies till en framgång.

Vår rabattkod ger dig 20% på allt från betterbodies.com

Använd kod: formsatsningen20

Funktionsdrycker, proteinglass och -bars, tuggummi och kläder

Lohilos proteinglass och bars är för dig som bryr dig om din träning och hälsa men samtidigt vill ha ett lyxigt och gott alternativ och leva det goda livet. Funktionsdryckerna och deras funktionstuggummi är laddade med vitaminer och mineraler som hjälper kroppen att prestera på topp!

Vår rabattkod ger dig 10% på allt lohilo.se

Använd kod: FORMSATSNINGEN

smart planering rabattkod

Kost- och träningsdagböcker

Ditt bästa verktyg för att få resultat, skapa en medvetenhet och för att tydligare kunna se dina framsteg! SMART planering har flera unika Kost- & Träningsdagböcker i sortimentet som alla har gemensamt att de hjälper dig planera, följa upp och utvärdera din träning, kost och vardagsmotion.

Vår rabattkod ger dig 15% på allt från smartplanering.se 

Använd kod: formsatsningen15

icaniwill rabattkod

Träningskläder och accessoarer

Fokuserar på att ge dig funktionella och trendiga träningskläder framtagna för män, kvinnor och barn, ofta i limiterade upplagor. Utbudet är stort och innehåller allt ifrån sweatpants och hoodies till tränings bh:ar och tights.

Vår rabattkod ger dig 20% på allt från icaniwill.se 

Använd kod: formsatsningen20

hefitness rabattkod

Träningsutrustning & kosttilskott

He Fitness har ett enormt utbud av träningsprodukter för gymanläggningar och privatpersoner. De erbjuder även kosttillskott och personlig träning med landslagsmän inom olika sporter. Med en fantastisk service, ett enormt utbud och pressade priser. Handla online eller i butik i Stockholm. Leverans i hela Sverige.

Vår rabattkod ger dig 15% på allt hos hefitness.se 

Använd kod: formsatsningen

mealsizer rabattkod

Hjälpmedel för portionsstorlekar

Mealsizer är ett doseringshjälpmedel som hjälper dig portionera ut en bra måltid i en lagom mängd för en hälsosam livsstil. Mealsizer består av tre olika mått i olika storlekar beroende på behov, som hjälper dig portionera ut protein, kolhydrater och sallad så att du kan uppnå önskade mål.

Vår rabattkod ger dig 20% på mealsizer.com 

Använd kod: formsatsningen

Träningskläder, kosttilskott & utrustning

Gymhive Atletics erbjuder de bästa verktygen för att hjälpa dig att skapa den bästa versionen av dig själv, vare sig det är kläder, utrustning eller kosttillskott. Framtagna tillsammans med framstående idrottare i olika styrkesporter för att på det sättet säkerställa rätt funktion och kvalitet.

Vår rabattkod ger dig 25% på allt från gymhive.se 

Använd kod: formsatsningen25

trion-samarbetspartner

Trion - Träningsapp

Appen som vägleder dig till bättre träning! Med världens mest avancerade passgenerator i din hand får du en helt ny träningsupplevelse som gör det både enklare och roligare att träna. Slipp planera din träning själv och känn hur varje pass tar dig närmare dina mål.

Testa appen gratis i 30 dagar – Klicka här!

Framtidens gymkort - 350 anläggningar och studios

Upptäck nya träningsformer och variera din träningsrutin för maximal träningsglädje. Du betalar bara för ett medlemskap hos Swiftr – därefter kan du träna på gym, simma, yoga, dansa, klättra, spela tennis, köra crossfit + mycket mer. Träna på 350 unika gym och studios och upptäck nya favoriter bland 70 träningsformer och 2500 klasser i veckan!

Klicka här för att se vilka studios och orter som finns anslutna

Med vår rabattkod får du 10% på alla träningsmedlemskap swiftr.se 

Använd kod: FORMSATSNINGEN10

rootpasta rabattkod

Substitut till ris, pasta & nudlar

Med enbart 6 kcal / 100 g och 3,6 gram fiber. Med sina 0 g fett och 0 g kolhydrater är Konjaksroten perfekt för de som inte vill offra textur och konsistens, men samtidigt vill hålla ner kaloriintaget och sin blodsockerkurva.

victress

Träningskläder för kvinnor

Snygga och sköna träningskläder med en design som är skapad för kvinnor som gillar en fysiskt aktiv livsstil.

Vår rabattkod ger dig 25% på victress.se 

Använd kod: FORMSATSNINGEN25

wellaware rabattkod

Superlivsmedel, kosttilskott & hälsokost

WellAware Supernutrition är ett svenskt varumärke och tillverkare av ekologiska superlivsmedel och hälsokost framtagen för den medvetna konsumenten där kvalitet och transparens är viktigt.

Med vår rabattkod får du 25% på alla produkter wellaware.se 

Använd kod: FORM25

healthyco rabattkod

Hälsosmarta livsmedel

HealthyCo vill göra världen till en friskare plats, genom att hitta balans och göra kloka val. Genom deras produkter hjälper dem dig att välja en livsstil som är hållbart smart och hälsosam. Utan att kompromissa med vanor, smak eller pris. Alla deras produkter är fria från tillsatt socker och palmolja och så ekologiskt som möjligt.

samarbetspartner: dotshot

Världens första gurkmejadryck

swedish posture samarbetspartner

Världsledande produkter för hållningen

Swedish Posture producerar produkter som förbättrar din hållning. De utvecklar, designar och säljer produkter för bättre hållning, smärtlindring och postural träning.

Swedish Postures hållningsprodukter är unika eftersom de har en påminnande effekt. När kroppen får regelbundna påminnelser aktiveras kroppens muskler vilket förbättrar och stärker hållningen.

Vår rabattkod ger dig 20% på allt från swedishposture.se

Använd kod: formsatsningen

Scroll to Top